Prodat Čtyřpokojový, sarajevo, Sarajevo, Bosna-Hercegovina, Mis Irbina

Prodat - Cod. 25727

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 81 m²
  • Pocet pokoju: 3 i 1/2 sobe
  • Podlazí: 4

V centru města Sarajevo mezonetový byt k prodeji, exkluzivní lokalitě (vedle BBI Center).
Nachází se ve 4. patře, obytná plocha 81,03 m2, který se skládá z velkého obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, dětské pokoje, ložnice, chodby, koupelny a vnitřní schodiště vedoucí do horního patra, kde jsou pokoje, které byly převedeny do šatníku -Místnost s přístupem na soukromou terasu. Z terasy je 80 m2 a stejný je registrován.
Když přidáte terasy stejný je zaznamenán jako 20 m2 obytné plochy, a celková registrovaná 101m2. Byt má ústřední plynové topení, klimatizaci a samostatné měřiče na vodu. K dispozici jsou dvě parkovací stání (s jedním parkovacím místem pro vozidla), které používají nájemníky a které jsou zajištěny pomocí rampy. Jedním z parkoviště z ulice. Radic a druhý z ulice. Mis Irbina. Lokalita poskytuje příjemný a klidný pobyt pro budovy, které ho (Nečujam hluk auta a tramvaje) obklopují. V blízkosti bytu se nachází školy, univerzity, zdravotnická zařízení, kulturní a sportovní instituce, nákupní centrum BBI, BiH předsednictví, atd. Olimpijskeplanine pryč asi 30 minut jízdy autem. Budova, ve které se byt nachází hned vedle policejní stanice, která dává větší bezpečnost.
Je zde možnost rozšíření bytu v posledním patře 40 m2

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB