Prodat Dům, Bihać, Western Bosnia, Bosna-Hercegovina, Hatinac BB

Prodat - Cod. 26966

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 878 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Na prodej je krásný dům v Bihac postaven v vil stylu s přímým přístupem k řece Una v místě Hatinac-blíže k centru polohy. Dům má rozměry 15 x 9, s pozemkem 878 m2 a skládá se ze suterénu, přízemí av prvním patře. V suterénu se nachází jeden velký pokoj, koupelna a kotelna s příjemným interiérem a vody a elektřiny. V přízemí se skládá z těchto místností: předsíň, koupelna, ložnice, dětský pokoj, kuchyň, jídelna a obývací pokoj a velký pokoj pro hosty, který se rozprostírá po celé délce domu a má výhled na krásné řeky Una přes velkou posuvnou skleněnou plochu. V horním patře domu se skládá ze čtyř samostatných místností a velkou koupelnou. V patře se nachází také dvě terasy, front, které má výhled na hlavní silnici, a poslední, který má přímý výhled na řeku Una. Dům je zabezpečen ústřední topení ve všech pokojích, v kombinaci, podlaha - chladič. Možnost použití pelet, kapalných a tuhých paliv. Na pozemku je plně oplocený s kamenem a kovaným zábradlím. Na přední straně má přístup k hlavní silnici, zatímco zadní část pozemku vede přímo ke břehu řeky Una. Dům je vybaven klimatizací a interkomu u předních dveří. Hotovo je zvuková a tepelná izolace, a dům je plně zařízený. Nová plastová okna zatímco unutražnja truhlářské hodně dřeva. Vestavěnou kuchyní se všemi zařízeními a spotřebiči. Kromě nákupu domů kupující dostane volnou loď s ekologickou motoru, který se používá pro rekreační jízdu na řece Una. Dům se prodává s veškerým nábytkem a jiným zařízením než s osobními věcmi a vzpomínek. Dům má jasnou dokumenty titulu, stavební dokumentace, která je okamžitě přeložitelné. Dům je napojen na městské kanalizace, má správné přípojky elektřiny, vody a telefonu.

Skvělá příležitost pro ty, kteří si chtějí užít dech beroucí krásu řece Una v klidném a krásném místě v blízkosti centra města, s přímým přístupem k řece Una. Jeho poloha je povolena domácí snadný a rychlý přístup ke od centra města a městského silničního okruhu. Využijte příležitosti ...

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB