Prodat Domek, sarajevo, Sarajevo, Bosna-Hercegovina, 183 binjezevo

Prodat - Cod. 28403

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 65 m²
  • Pocet pokoju: 2 bedroom + living r
  • Podlazí: 2 storey

Dům adresa je 183 Binjezevo. Dům byl postaven v roce 1975 a potřebuje rozsáhlou rekonstrukcí. Dům je dvoupodlažní s nadací o rozměrech 7,5 m x 5,5 m (65m2 + underhouse jediné garáže). Celkem dvě parkovací stání. To sedí na 560m2 pozemku pozemku s ovocnými orchidejí a bazénem. Bazén je registrována pod názvem půdy jako samostatného bydlení, což znamená, že může být snadno převeden do dalšího bydlení nebo obchodních prostor bez potřeby zvláštních povolení. V domě je elektřina, městská voda, městské odpadky služby, telefonní linku, připojit na plyn teplo. Vnitřek domu se skládá z kuchyně s jídelním prostorem, obývací pokoj, prádelna, komora a nahoře jsou dvě ložnice.

Já bych chtěl dodat, že tato oblast byla vždy známá jako "cottage zemi" Sarajeva politických a osobností veřejného života.

Dům a pozemek je v těsné blízkosti silnice, která vede k horské Igman a lyžování. Tam je potenciál vytvořit a spustit nocleh se snídaní nebo Víkendová turistika, protože umístění je vynikající pro tento účel. Igman vrchol lze vidět po celý rok z balkonu domu. V případě zájmu,

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB