Prodat Venkovská usedlost, Velika Kladuša, Una-Sana, Bosna-Hercegovina, Trn Polje Velika Kladuša

Prodat - Cod. 27234

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 474 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Nově postavený dům v obci Trn Polje obce Velika Kladuša. Dům se nachází na pozemku 474 m2, který je poskytován s příjezdovou komunikací. Dům je zařízen a vyzdoben, postavený na dvou podlažích s 100 m2 obytné plochy. Přízemí: předsíň, chodba, koupelna, spíž, kuchyň, obývací pokoj s terasou a schodištěm do horního patra, zatímco horním patře jsou další dvě ložnice s balkonem - terasou a dětský pokoj. Balkon Terasa rozšiřuje celou šířku domu a nabízí pěkný výhled na širší části obce pole, stejně jako výhled na hlavní silnici a obchodní objekty, které jsou umístěny. Dům je z betonu střecha s polystyrenovou izolací a cínu krytiny. Úhledně jsou poskytovány vody, elektřiny, stavebnictví a vlastnictví dokumentaci. Neexistují žádné překážky pro převod vlastnictví k budoucímu kupujícímu. Dům se nachází na slunné straně přirozeně čistém a klidném prostředí nedaleko od hlavní silnice, nedaleko od základní školy, nákupní centra, čerpací stanice, restaurace a veškeré vybavení potřebné pro klidnou a ničím nerušenou života. Veškerý nábytek a spotřebiče v domě byly zakoupeny nové a málo použitý, jsou zahrnuty v ceně domu.

Zvláštní pohodlí - Dům-Nová výstavba, která nabízí veškerou občanskou vybavenost a výbornou polohu a velmi příznivé ceny chopit příležitosti ...

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB