Prodat Domek, sarajevo, Sarajevo, Bosna-Hercegovina, Mihaljevska 246

Prodat - Cod. 39654

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 3

Dům byl postaven v roce 2015 a nachází se na jihozápadní straně Sarajeva na straně kopce nedaleko Ahatovici s krásným výhledem na údolí Sarajevo. Dům má stavební povolení a čisté vlastnictví.
V prvním patře jsou 3 pokoje, kuchyň, obývací pokoj a koupelna. První patro má svůj vlastní vchod. Druhé patro má velkou hlavní ložnici s přístupem na balkon, otevřenou koncepční kuchyň a obývací pokoj se spoustou slunečního světla, má všechny nové spotřebiče lednici, sporák, myčku a troubu. Velká koupelna s připojením k pračce a žlabu. Stojící sprchový povrch v porcelánové dlaždici a prosklené dveře Druhé patro má velkou předsíň s přístupovými vnitřními schody do třetího patra. Vstup do druhého patra je na stejné úrovni jako příjezdová cesta. Ve třetím patře jsou 3 místnosti s přístupem na velký balkon, předsíň, koupelna a kotelna, ve třetím patře jsou nedokončené příčky, jsou postaveny příčky a dokončena hrubá elektrika. Dům má velkou příjezdovou cestu, která pojme více než 6 vozidel. Kolem domu jsou sady a zeleninová zahrada dobré velikosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB