Prodat Hotel, Rostovo, Central Bosnia, Bosna-Hercegovina, Rostovo b.b.

Prodat - Cod. 34899

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 59000 m²
  • Pocet pokoju: X
  • Podlazí: X

Centrum bylo rekonstruováno v roce 2006 a začalo pracovat v zimě. V roce 2008 jsme obohatili naše sportovní a rekreační služby, abychom nabídli pěší túru, cykloturistiku (v hotelu si můžete pronajmout horská kola) a na koni. Mimo hotel jsou tenisové kurty, které jsou v zimě zakryté a vyhřívané pro hosty. Pro sportovní týmy a jednotlivé skupiny nabízíme sportovní halu, která je v zimě vyhřívána pro fotbal, basketbal, volejbal a házenou. Oblast Rostova, čistý vzduch a nedotčená příroda jsou lidmi známá jako "létající lázně", kterou pomáhají případy léčení lidí tím, že právě tráví čas na Rostově. Interiér hotelu byl v roce 2008 nově zrekonstruován a byla postavena další zimní zahrada s fontánou a krbem, čímž se zvyšuje kapacita restaurace a je vhodná pro svatby a jiné oslavy.
Lyžařské středisko "Rostovo" má dva lyžařské vleky SIDRO s kapacitou 1500 lyžařů za hodinu. Jeden je 500 m dlouhý a druhý 900 m. Lyžařská dráha se nachází 100 metrů od hotelu. Lyžařská trať je ideální pro začátečníky a rekreační lyžaře. Základ trati je travnatý, takže je malá šance na zranění nebo poškození oblohy. Trať má reflektory, které umožňují noční lyžování.
Hotelové ubytování zahrnuje luxusní dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje. K pokojům patří toaleta, satelitní televize a telefon.
Hotel má zimní letní zahrádku s kapacitou až 100 osob s výhledem na lyžařské tratě av letní sezóně k různým obchodním schůzkám, konferencím a prezentacím. V hotelu jsou také kavárna, restaurace a luxusní vybavené fitness centrum a sauna.
 Obec je tvořena domy a vodním mlýnem a v současné době je ve výstavbě autentický kovářský dům, dojírna a kůň stabilní. Během zimní sezóny si hosté mohou vychutnat sáňkování po vesnici a během jara a léta v rekreativním a sportovním jízdě na koni a jízdě na kočárku. Vesnice je domovem zajímavých artefaktů z minulosti, včetně nástrojů používaných našimi předky a domácími zvířaty z této oblasti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB