Prodat Třípokojový, Banja Luka, Banja Luka, Bosna-Hercegovina, Kralja Nikole-Centar Grada

Prodat - Cod. 34054

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 82 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 4

Extra byt v centru města Banja Luka, Kralja Nikole No. 25, za MUP ve školce radostí, proto 7minut chůze centra.Stan se nachází v budově postavené v roce 2008 a usadil v roce 2009 / 2010tu..u budovy je můj supermarket, kadeřník salonky a bary, takže vše v jednom mjestu..sastoji 2 ložnice, z nichž jedna je zařízena jako double a druhý jako děti, dvě koupelny, jedna velmi prostorné s velkou jacuzzi, umyvadlo pro dva, pak dejte si místo k odpočinku po rušný den s vanou a svíček, zatímco jiní méně, ale také lepší opremljeno.Dnevni prostorný pokoj s kuchyňským koutem, který je umístěn vedle něj, který je také vybaven nejmodernější technologií a aparatima.Iz obývacího pokoje vedou na balkon, který je rovněž uspořádán Super nábytek pro perfektní dovolenou ... tam je další menší byt balkon..u jsou postaveny z kvalitních materiálů, počínaje elektrických a vodoinstalace, přes keramické obklady, dubové podlahy ke kimbinaciji s kaštanovou a popela truhlářství a přední dveře ... Dveře siguronosna, blindirana..u jednu z místností vestavěnými sef..stan má úložný prostor v suterénu ..
Natural má všechny přípojky pro internet, kabel a pevné liniju..Klimatizovano ..
Stan je řádně podané, vlastněný Strana 1/1 je podporována řádnými vlastníky dokumentace ..
Byt se prodává exkluzivně zařízené, tedy z vestavěných skříní a kuchyní, u všech přístrojů a techniky, jako je bílá a audio a video, všichni dělají postelí a obývací GARNITURE..DAKLE BUKVALNO klíč, pojďte dál, kafe a užívat si. ..
Více obrázků chystají požádat zájem kupaca..mada realistické, když se podíváte uzivo..Hvala pochopení ..

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB