Pronájem Sklad, zona industriale, Banja Luka, Bosna-Hercegovina, Cara Dusana 147, Trn

Pronájem - Cod. 30182

  • Typologie: Sklad
  • Oblast: 600 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Vydaným stavebním / haly na staré silnici Banja Luka-tang u vchodu do průmyslové zóny, povrch 600m2 a pozemku 2000m2, hala byla postavena v roce 1990. V předsíni je přístavba (dům), na podlaze je vhodná pro kancelářské prostory, jako součást sálu je velké parkoviště s přístupem pro nákladní automobily. Vhodné pro výrobu, skladování nebo velkoobchodní prodej, provedla instalaci a topení.

Budova je dva roky bylo v rámci leasingu a byl rekonstruován v červenci 2014, připravené k použití klíč, má společnou kuchyň, která může pojmout velké množství pracovníků, čtyři kanceláře v předsíni a dvě toalety. Skládá se ze dvou částí, první z nich je upraven pro načtení zboží a má přístup pro nákladní automobily a nákladní vozidla, zatímco druhá je upraveno pro vytváření v příjemných podmínkách, ale může být také použita pro ukládání jemných výrobků.

Existují tři vchody do haly sám, jeden z přední strany na hlavní ulici pro nákladní automobily, meziprodukt pro dělníky a zaměstnance a jedna navíc s uzgibom pro vysokozdvižné vozíky.

Za sále je obchodní a obytný dům, který má kotelna v přízemí a dvěma velkými prostory pro skladování, zatímco v prvním patře je pokoj se dvěma menšími pokoji přizpůsobenými pro kanceláře nebo ložnic a jedné velké místnosti s fantastickým výhledem, který může být použit jako hlavní kancelář pro místnost nebo obývací pokoj. Na podlaze je také WC / koupelna a kuchyň.

Dům je navržen tak, aby mohl být použit pro správní úřad nebo přístavku pro život.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB